Forumski Veliki Brat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forumski Veliki Brat

FVB

PrijemPortalliGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

hate club

Ići dole 
+11
pink girl
milic91bg
christian's girlfriend
Nesha
majche 91
S
stefanov hater
Danilo
Tijana
ALEX
anchy 90
15 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
AutorPoruka
ALEX
Ukucanin
ALEX

Broj poruka : 807
Datum upisa : 14.12.2007

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:07 pm

i trebas
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

Broj poruka : 559
Datum upisa : 18.12.2007

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:09 pm

ALEX ::
i trebas
woditelju,glagol trebati se koristi u 2 oblika,treba i trebalo je....owo je prijateljski da ne pogreshish kad wodish emisiju...........
Nazad na vrh Ići dole
christian's girlfriend
Ukucanin
christian's girlfriend

Broj poruka : 521
Godina : 30
Datum upisa : 19.12.2007

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:12 pm

juhhu...da li sam ja ovde visak?? scratch
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebelde-rbd.open-board.com
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:12 pm

christian's girlfriend ::
juhhu...da li sam ja ovde visak?? scratch
ma jok...pishi i ti neshto..........
Nazad na vrh Ići dole
christian's girlfriend
Ukucanin
christian's girlfriend

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:13 pm

pa sta da pisem...sta god da ja napisem ne cita se samo vas dvoje se svadjate... Mad
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:14 pm

pa sta da pisem...sta god da ja napisem ne cita se samo vas dvoje se svadjate... Mad
ocesh da se ti i ja swadjamo....? lol!
Nazad na vrh Ići dole
christian's girlfriend
Ukucanin
christian's girlfriend

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:16 pm

ne..hocu da mi alex odgovori na pm... Mad
i hocu da prestanete da se spustate na taj nivo da budete kao ulicari...
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 12:16 pm

e machko odox da se sredim malo................nisam ni shminku skinula od sinoc pa se dop malo kasnije...............
Nazad na vrh Ići dole
christian's girlfriend
Ukucanin
christian's girlfriend

hate club - Page 6 Empty

ok
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:00 pm

ma jok...sad nesto pricas kako nisi debele(u smislu ja sam najlepsa)...
owo sam tek sad widela.......................to shto ne smatram da sam debela,ne znachi i da mislim da sam najlepsha......
Nazad na vrh Ići dole
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

Broj poruka : 14
Godina : 33
Datum upisa : 22.12.2007

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:00 pm

au brate...................koje pljuwanje owde..................widi se swe klinci i klinceze owde............. lol! lol! lol! lol! ............................katastrofa...................na sta ja gubim wreme swoje dragoceno..............cccccccccc.................... bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:01 pm

milic91bg ::
au brate...................koje pljuwanje owde..................widi se swe klinci i klinceze owde............. lol! lol! lol! lol! ............................katastrofa...................na sta ja gubim wreme swoje dragoceno..............cccccccccc.................... bounce bounce bounce
milicu ne kenjaj..........
Nazad na vrh Ići dole
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:07 pm

ee alex.........de si matori................cujem pominjes trl.............. lol! lol! lol! ....................jel ti uopste znas u kojoj je to zemlji......?????pretpostawljam da ne znas.................slusaj,ja kad sam gledao trl ti u kuci nisi imao prwi kanal RTS!!!!!!!ali nije da te proziwam nego ozbiljno si debil........mojne se ljtish ja ti to kazem iskreno..............nikad nije kasno da se promenish.............. Cool Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:09 pm

ee alex.........de si matori................cujem pominjes trl.............. lol! lol! lol! ....................jel ti uopste znas u kojoj je to zemlji......?????pretpostawljam da ne znas.................slusaj,ja kad sam gledao trl ti u kuci nisi imao prwi kanal RTS!!!!!!!ali nije da te proziwam nego ozbiljno si debil........mojne se ljtish ja ti to kazem iskreno..............nikad nije kasno da se promenish.............. Cool Cool Cool
lol! lol! lol! lol! lol! dobar lik owaj milic..........
Nazad na vrh Ići dole
Nesha
Ukucanin

Broj poruka : 313
Godina : 32

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:18 pm

majche 91 ::
lol! lol! lol! lol! lol! dobar lik owaj milic..........
Takodje se pridruzujem.LOL lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.neshaaaaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:21 pm

alex.................widim,cujem da si i jako lep.....swaka cast matori...........i widim nije te blam da kazes da si iz leskowca............e cuj,takwix mi je seljaka dosta,dodje mi iz sela i pocne da mi se kurci owde po bg-u a ne zna ni da prica ni da pishe!!!!!!!!!!!!!wrati se bre u leskowac i nastawi da interwjuises djosu i ostale...................... Cool Cool Cool
tako da...................lipa lima................................ Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
Danilo
izbacen
Danilo

Broj poruka : 653
Godina : 31

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:23 pm

alex.................widim,cujem da si i jako lep.....swaka cast matori...........i widim nije te blam da kazes da si iz leskowca............e cuj,takwix mi je seljaka dosta,dodje mi iz sela i pocne da mi se kurci owde po bg-u a ne zna ni da prica ni da pishe!!!!!!!!!!!!!wrati se bre u leskowac i nastawi da interwjuises djosu i ostale...................... Cool Cool Cool
tako da...................lipa lima................................ Cool Cool

A sta sad ako nije iz bg onda nije covek mislim ne razumem.I sta fali Djosi da ga nije ne biste se nikada nasmejali,vredjaj Alexa i sve koliko hoces ali ne moj da vredjas gradove i da bg dizes u nebesa
Nazad na vrh Ići dole
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:27 pm

ne dizem bg u nebesa,ali zamisli ja sad dodjem u leskowac i pocnem tamo da se sirim owo ono.............nema smisla...........
Nazad na vrh Ići dole
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:28 pm

ne dizem bg u nebesa,ali zamisli ja sad dodjem u leskowac i pocnem tamo da se sirim owo ono.............nema smisla...........
Nazad na vrh Ići dole
Danilo
izbacen
Danilo

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:28 pm

ok je ali nisii tako zvucao u prosloj recenici kao da su svi odatle bolidi
Nazad na vrh Ići dole
milic91bg
Novajlija
Novajlija
milic91bg

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:29 pm

malo bolje pogledaj(prochitaj,ako znash) i nemoj prichash nebuloze.......
Nazad na vrh Ići dole
Danilo
izbacen
Danilo

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:40 pm

wrati se bre u leskowac i nastawi da interwjuises djosu i tako da...................lipa lima................................ Cool Cool

Mslim na ovu recenicu ako onvo nije omalovazavanje grada onda ne znam!!!
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:46 pm

udri comi.............pucaj.............
Nazad na vrh Ići dole
Danilo
izbacen
Danilo

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:48 pm

Jebiga sad ne mogu nista jel su dva beogradjanina protiv mene.Samo da znas Majce u ovim postovima nisam hteo da vredjam bg nego samo da kazem da nije lepo suditi ljude po tome odakle dolaze!!!Posto vidim da si se vec spremila za napad
Nazad na vrh Ići dole
majche 91
izbacena

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_minipostedSub Dec 22, 2007 1:53 pm

Danilo ::

Jebiga sad ne mogu nista jel su dva beogradjanina protiv mene.Samo da znas Majce u ovim postovima nisam hteo da vredjam bg nego samo da kazem da nije lepo suditi ljude po tome odakle dolaze!!!Posto vidim da si se vec spremila za napad
jok sreco,necujana tebe...ti si moja bebica...............i ja uopshte ne wolim beogradjane,mnogo su nafurani,ali ima izuzetaka i a ja samjedna od tix....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

hate club - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: hate club   hate club - Page 6 Icon_miniposted

Nazad na vrh Ići dole

hate club
Nazad na vrh 
Strana 6 od 10Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
 Similar topics
-
» hate club
» hate club